loader image

Doživite luksuz i udobnost u našem Crystal Apartmanu

Odmorite se u stilu u našoj Superior sobi

Ostanite produktivni u našem Biznis Apartmanu

Executive Apartman

Biznis Apartman - 2 Osobe/ 40m²

Biznis apartman predstavlja spoj poslovnog hedonizma. Ovde se impresivna spavaća soba dopunjuje prostranim i moderno opremljenim kancelarijskim prostorom. Kancelarijski prostor se može pretvoriti u veličanstveni dnevni boravak sa atraktivnom kožnom sofnom na razvlačenje, koja sobi pruža toplu, ali domaću atmosferu. Kupatilo je zadivljujući prilog ovoj savršenoj kombinaciji, savršeno opremljeno, umirujuće i prostrano.

Deluxe soba predstavlja pravi tretman za boravak, gde udobnost i raskoš se susreću na istoj tački. S druge strane, ona se pretvara u umirujuće i opuštajuće utočište za parove. Izuzetnost nameštaja i izuzetno moderni, ali elegantni pristup su karakteristike koje ćete uživati već pri prvom susretu. Hotel Crystal ima ukupno 15 Deluxe soba.

Superior Soba - 2 Osobe / 24m²

Superior soba je sinonim za sjajnu i sofisticiranu poslovnu sobu sa udobnim zadivljujućim krevetima. Preuređenje Superior sobe spajanjem kreveta vodi do divne i moderno uređene sobe sa prostranim tretmanom kreveta. Hotel Crystal ima ukupno 9 Superior dvokrevetnih soba. Superior sobe se nalaze na višim spratovima hotela i imaju predivan pogled na Hram Svetog Save.

Naše Sobe

Hotel Crystal idealan je izbor bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili kao par. Svaka soba je opremljena i dizajnirana kako bi stvorila ugodnu i opuštajuću atmosferu.

Executive Apartman - 2 Osobe/ 37m²

Dobrodošli u našu Executive Apartman – vašu oazu ekskluzivnosti i udobnosti u srcu našeg hotela. Ova prostrana i luksuzno uređena soba stvorena je s ciljem pružanja vrhunskog iskustva poslovnim putnicima, ali i svima koji traže dodatni komfor i luksuz.
 
 

Crystal Apartman - 2 Osobe/ 47m²

Ovaj dragulj Crystal hotela se ističe svojim veličanstvenim konceptom koji vas vodi od šarmantne, moderno uređene spavaće sobe, preko domaćinske, modernog i spektakularnog dnevnog boravka, do poslovnog, savremeno opremljenog i stilizovanog kancelarijskog prostora, neophodnog svakom poslovnom čoveku. Crystal apartman usklađen sa mirnom oazom, veličanstvenim kupatilom sa masažnom kadom, pravim užitkom nakon dugih, napornih sati.

sr_RS