loader image

Savršen spoj luksuza i praktičnosti Dobrodošli u Hotel Crystal

Fitness Centar

Osvežite svoje telo i um
Uživajte u našem modernom fitness centru

Moderan fitness centar se nalazi na -1 i otvoren je od ranih jutarnjih sati do kasnih večernjih sati. Opremljen je tegovima, balans loptama, trakama za trčanje i stacionarnim biciklima.
Otvoren svakodnevno od 6:00 do 23:00 sata.
Besplatan za goste hotela.
Peškiri i voda su obezbeđeni.

Usluge vozača

Hotel Crystal sa zadovoljstvom vam nudi uslugu privatnog vozača kako biste vaš boravak kod nas učinili što udobnijim i ugodnijim. Za sve vrste prevoza, kratkih ili dugih putovanja, naši profesionalni vozači koji govore engleski su spremni da se potrude kako bi vaše putovanje bilo potpuno. Možete dogovoriti svoju turu direktno sa našim timom na recepciji ili nam poslati e-mail.

Cene su dostupne na zahtev.

Stvari koje možete raditi u
Beogradu

Bilo da je vaš prvi put u Beogradu ili ste redovan posetilac – ovo je grad koji uvek može ponuditi nešto novo i posebno. Beograd ima širok spektar istorijskih, kulturnih, gastronomskih i naravno zabavnih opcija koje su dostupne tokom cele godine, svakog dana u nedelji. Tu smo da vam omogućimo da doživite najbolju verziju Beograda, prilagođenu vašim željama.

Hram Svetog Save

Sa bilo koje strane da se približite centru Beograda, monumentalna zgrada Hrama Svetog Save pojaviće se ispred vas. Izgrađen na brdu Vračar, to je jedna od najvećih pravoslavnih crkava na svetu. Prema legendi, izgrađen je na mestu gde su turskom vladavinom, u 13. veku, spaljeni mošti Svetog Save, najvažnijeg srpskog sveca, prvog arhiepiskopa i osnivača Srpske pravoslavne crkve.

Kalenićka pijaca

Kalenićka pijaca je najveća i najpoznatija pijaca u Beogradu. Nalazi se na samo 5 minuta hoda od hotela. Kalenićka pijaca u Beogradu izgrađena je 1926. godine. Od velikog broja pijaca, Kalenićka je najbolje snabdevena i najpopularnija, gde možete pronaći autentične srpske proizvode.

Muzej Nikole Tesle

Muzej je u potpunosti posvećen genijalnom pronalazaču Nikoli Tesli, koji je čovečanstvu dao ogroman broj značajnih otkrića i pronalazaka. Njegovi pronalasci u oblasti elektroinženjeringa, mašinskog inženjeringa, radioinženjeringa i bežične kontrole, genijalnost rešenja, univerzalna primena i pomeranje mnogih naučnih i tehnoloških granica promenili su sliku sveta oko nas. Veliku pažnju posetilaca privlače izloženi lični predmeti koje je naučnik koristio svakodnevno, kao i instrumenti iz njegovih laboratorija.

Kalemegdanska tvrđava

Kalemegdanska tvrđava potiče iz trećeg veka nove ere i poznata je po svojem očaravajućem pogledu, prelepim parkovima i spomenicima. Jedan od spomenika koji vam posebno preporučujemo da vidite je spomenik Pobednik, podignut u znak sećanja na pobedu Srbije nad Otomanskom i Austrougarskom imperijom tokom Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata.

Skadarlija

Skadarska ulica, poznatija kao Skadarlija, je boemska ulica ispunjena autentičnim etničkim restoranima, gde morate svratiti i probati najbolju domaću rakiju i razne lokalne specijalitete.

Savska promenada

Savska promenada - dugačka 1,8 km - omiljena gradskA šetalište koja okuplja sve generacije, nalazi se u najmodernijem beogradskom delu, Beogradskom vodnom frontu. Ovde možete pronaći raznovrsnu ponudu popularnih restorana, voziti bicikl ili uživati u čarima reke sa jednog od mnogih balkona. Ova promenada predstavlja savršenu destinaciju za opuštanje, jer osim biciklističkih staza, ima i odbojkaški teren i otvorenu teretanu. Savska promenada je poznata po mnogim kulturnim, sportskim i drugim atraktivnim manifestacijama koje se održavaju tokom cele godine, posebno vikendom.


Pogledajte naš blog

sr_RS