loader image

Doživite luksuz i udobnost u našem Crystal Apartmanu

Odmorite se u stilu u našoj Superior sobi

Ostanite produktivni u našem Biznis Apartmanu

Biznis Apartman

Biznis Apartman - 2 Osobe/ 40m²

Biznis apartman predstavlja spoj poslovnog hedonizma. Ovde se impresivna spavaća soba dopunjuje prostranim i moderno opremljenim kancelarijskim prostorom. Kancelarijski prostor se može pretvoriti u veličanstveni dnevni boravak sa atraktivnom kožnom sofnom na razvlačenje, koja sobi pruža toplu, ali domaću atmosferu. Kupatilo je zadivljujući prilog ovoj savršenoj kombinaciji, savršeno opremljeno, umirujuće i prostrano.

Deluxe soba predstavlja pravi tretman za boravak, gde udobnost i raskoš se susreću na istoj tački. S druge strane, ona se pretvara u umirujuće i opuštajuće utočište za parove. Izuzetnost nameštaja i izuzetno moderni, ali elegantni pristup su karakteristike koje ćete uživati već pri prvom susretu. Hotel Crystal ima ukupno 15 Deluxe soba.

Naše Sobe

Hotel Crystal idealan je izbor bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili kao par. Svaka soba je opremljena i dizajnirana kako bi stvorila ugodnu i opuštajuću atmosferu.

Crystal Apartman - 2 Osobe/ 47m²

Ovaj dragulj Crystal hotela se ističe svojim veličanstvenim konceptom koji vas vodi od šarmantne, moderno uređene spavaće sobe, preko domaćinske, modernog i spektakularnog dnevnog boravka, do poslovnog, savremeno opremljenog i stilizovanog kancelarijskog prostora, neophodnog svakom poslovnom čoveku. Crystal apartman usklađen sa mirnom oazom, veličanstvenim kupatilom sa masažnom kadom, pravim užitkom nakon dugih, napornih sati.

Superior Soba - 2 Osobe / 24m²

Superior soba je sinonim za sjajnu i sofisticiranu poslovnu sobu sa udobnim zadivljujućim krevetima. Preuređenje Superior sobe spajanjem kreveta vodi do divne i moderno uređene sobe sa prostranim tretmanom kreveta. Hotel Crystal ima ukupno 9 Superior dvokrevetnih soba. Superior sobe se nalaze na višim spratovima hotela i imaju predivan pogled na Hram Svetog Save.

sr_RS